Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Inside the cool, calming courtyard of the Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. The Pati de les Dones courtyard is an exquisite balance of old and new, and the early morning sunshine perfectly illuminates the superb new building, opened in 1994. I love the contrast of light and shade, and the tranquility of the space, and am pleased by the way the photo captures this.

While I was setting up the shot I was apprehended by two (admittedly very friendly) members of staff, who informed me I had to sign a disclaimer form at the office. Whilst I filled out the form I had the opportunity to show the staff members some of my recent panoramas on my iPhone using PangeaVR. It’s a great way of explaining exactly what panoramic photography is about, unhindered by traditional language barriers. Hopefully they’ll like this image as much as I do.

Click below for a fullscreen 360° view of the scene in Flash or QuickTime format, or locate the scene in Google Earth.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply